OV

De oudervereniging is een vereniging bestaande uit vrijwillige ouders met als belangrijkste taak samen met de leerkrachten activiteiten te organiseren die buiten de reguliere schooltaken vallen, om zodoende de kinderen net iets extra’s te geven.

Voorbeelden van deze activiteiten zijn onder andere de organisatie van de diverse sporttoernooien, Sinterklaasviering, schoolreisje, Kerst- en Paasviering, de avondvierdaagse, de schoolfotograaf, diverse goede doelen acties, luizencontroles en het decoreren van de school.

Op deze pagina vindt u alle actuele zaken die de oudervereniging onderneemt. Ook oproepen voor extra hulp bij verschillende activiteiten vind je hier. Houdt u de onderstaande berichten dus nauwlettend in de gaten.