SAC

Catent heeft als besturingsfilosofie: “Participatief besturen”. Hiermee wordt bedoeld dat de betrokkenen van de verschillende scholen zoveel mogelijk betrokken worden bij de ontwikkelingen op de school. De schooladviescommissie (sac) is een manier om deze filosofie tot uiting te brengen.
De sac heeft een klankbordfunctie en wordt bekleed door ouders/verzorgers van kinderen die op de Sint Andreasschool onderwijs volgen. De sac ondersteunt de directie met raad en daad om zo te komen tot opinievorming. Wilt u meer weten over de sac lees dan eens het volgende reglement.

Op dit moment hebben de volgende ouders zitting in de sac:

Mirjan van Regteren (voorzitter)
Tjerk Deuzeman
Dominique van Grieken
Herman Hodes
Edward van der Kruijk

Heeft u vragen voor de leden van de sac dan kunt u hen bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.